نظرات اخیر

امنیت سایبری با هدف سازمان های ارائه دهنده خدمات مالی

اهمیت امنیت سایبری برای سازمان‌های ارائه‌دهنده‌ خدمات مالی

به دلیل ارتباط تنگاتنگ بین سیاست جهانی و امور مالی، این مقاله بر ضرورت استراتژی های قوی، به ویژه در زمینه امنیت سایبری تأکید می کند. در حالی که غول های ژئوپلیتیکی مانند چین و ایالات متحده این چشم انداز پیچیده را شکل می دهند، شرکت ها با چالش های داخلی در میان پیشرفت های فناوری دست و پنجه نرم میکنند. حوادث اخیر بدافزارها و اختلالات در ارزهای دیجیتال نقش محوری امنیت سایبری را برجسته میکند.

 در اینجا، ما تهدیدات ناشی از فناوری کوانتومی، تلاش های مشترک صنعت برای تقویت رمزنگاری و تأثیر تحول آفرین هوش مصنوعی را بررسی میکنیم.

 

پیمایش پیچیدگی ژئوپلیتیکی

 آیا یک رویکرد متحد میتواند سیستم مالی را در برابر تهدیدات سایبری در حال تحول تقویت کند؟

رابطه پیچیده بین سیاست جهانی و مؤسسات مالی به طور فزایندهای پیچیده تر می شود و نیاز به استراتژی های تاب آوری دارد. روندها و درگیری های ژئوپلیتیکی می توانند به چالش های ملموسی که به تهدیدات سایبری نیز سرایت میکنند، منجر شوند . شرکت ها باید این چشم انداز پیچیده را، به ویژه در زمینه رقابت بین قدرت های بزرگ مانند چین و ایالات متحده مدیریت کنند.فناوری به عنوان میدان نبرد برای قدرت جهانی، نیازمند این است که شرکت ها به طور کامل قابلیت ها را به کار گیرند و در عین حال از مشکلات ژئوپلیتیکی اجتناب کنند.

 برای جلوگیری از چالش های داخلی و حفظ تاب آوری در یک محیط ژئوپلیتیکی ضروری است که رهبران به بررسی های سیاسی پاسخ دهند، اولویت های بازار را متعادل کنند و نیروی کار جهانی متنوع را مدیریت کنند. رویکردی چندوجهی که شامل هیئت مدیره، ارزیابی ریسک، روایت شرکتی و تعامل با ذینفعان است.

 

حفاظت از دارایی های دیجیتال:

در چشم انداز به سرعت در حال تحول ارزهای دیجیتال، بازار با چالش های قابل توجهی مواجه شده است، از جمله نوسانات قیمت، نقض ها و طرح های کلاهبرداری، که منجر به آنچه که معمولاً به عنوان “زمستان کریپتو” شناخته میشود. به گفته گروه مشاوره بوستون، سرمایه گذاران، از جمله مدیران دارایی، به دلیل عدم وجود شیوه های مدیریت ریسک قوی، با زیان های قابل توجهی مانند هک شبکه مواجه شده اند

در پیمایش این محیط پیچیده، مؤسسات مالی باید نه تنها به ریسک های امنیتی بپردازند بلکه ریسک های بازار، ریسک طرف مقابل، ریسک مالی غیرقانونی، ریسک نظارتی، ریسک عملیاتی و ریسک های مرتبط با ارزهای دیجیتال را نیز در نظر بگیرند. کاهش این ریسک ها شامل پذیرش سیستم های هوش تجاری، تکنیک های ضد پولشویی، اقدامات امنیتی قوی و تحقیقات جامع دارایی است. با نیاز به اقدامات دقیق در نگهداری ارزهای دیجیتال، چه از طریق کیف پول ها، ذخیره سازی سرد، پروتکل های چند امضایی یا محاسبات چند طرفه نقش امنیت سایبری بیش از حد مورد تأکید قرار می گیرد. مؤسسات باید در آموزش و تمرینات امنیت سایبری سرمایه گذاری کنند تا معاملات و دارایی های ارز دیجیتال را ایمن کنند و از مشتریان و مؤسسه در این چشم انداز پویا و چالش برانگیز محافظت کنند .

 

لبه دوگانه هوش مصنوعی :

یک گزارش اخیر از مککینزی تخمین زده است که هوش مصنوعی مولد میتواند سالانه ۳۴۰ میلیارد دلار کمک کند و نشان دهنده افزایش ۱۵ درصدی در سود عملیاتی برای این بخش است. مککینزی پیش بینی کرده است که در بانکداری شرکتی و خرده فروشی، مدل های زبانی بزرگ بهره وری کارکنان و خدمات مشتری را از طریق دستیاران مجازی افزایش میدهند. این دستیاران کم خطر مشتریان را از طریق خدمات یا سوالات متداول راهنمایی میکنند. در حالی که شمشیر دو لبه هوش مصنوعی چالش هایی را به همراه دارد، همچنان در تسریع تشخیص، مهار و پاسخ به امنیت سایبری هدایت میشوند

 پتانسیل تحول آفرین هوش مصنوعی فراتر از دفاع امنیت سایبری است. با توجه به زمان و تلاش مورد نیاز برای جذب پول شویان، مجرمان سایبری اکنون به خدمات اتوماسیون روی آورده اند تا فرآیند انتقال وجوه غیرقانونی از طریق لایه های مختلف صرافی های ارز دیجیتال را ساده تر کنند. این روند نوظهور، که به عنوان پولشویی به عنوان یک خدمت شناخته میشود، نه تنها فرآیند پولشویی را تسریع میکند بلکه آن را کمتر قابل ردیابی میسازد و بازیابی وجوه دزدیده شده را برای قربانیان چالش برانگیزتر میکند. ادغام خدمات اتوماسیون در فعالیت های مالی غیرقانونی هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی دو تأثیر متقابل دارند، هم برای مدافعان و هم برای مهاجمان در چشمانداز امنیت سایبری تأکید میکند. در حالی که سازمان ها از هوش مصنوعی برای مقابله با تهدیدات سایبری در حال تحول استفاده میکنند، مجرمان سایبری نیز از فناوری های مشابه برای ارتکاب و تسریع جرایم مالی بهره میبرند، که نشان دهنده مسابقه تسلیحاتی مداوم در حوزه دیجیتال است.

 

مشاوره های کلیدی فورتی نت :  

 تفسیر حوادث امنیتی: به سرعت هشدارها را تحلیل میکند و خلاصه حوادث قابل فهم با زمینه و تأثیرات احتمالی را در عرض چند ثانیه ارائه میدهد

 ساخت پرسش های پیچیده تحقیقاتی: به تحلیلگران امنیتی در تولید پرسش های مفید کمک میکند و ورودی های زبان طبیعی را به نحو دقیق ترجمه میکند تا نتایج مفیدی به دست آید

ایجاد برنامه های اصلاحی: بر اساس بازخورد تحلیلگران درلحظه و سریع به تهدیدات پاسخ می دهد

تقویت ایجاد کتابچه های راهنما: به کارشناسان فعال در حوزه امنیت سایبری کمک میکند تا به سرعت قالب های کتابچه راهنما را ایجاد کنند و فرآیندها را به برنامه های عملیاتی تبدیل کنند

توصیه‌ها شامل ایجاد چارچوبی برای مدیریت ریسک سایبری، ایجاد تیم‌های واکنش اضطراری مالی، و تقویت هنجارهای بین‌المللی است. این تلاش‌های جمعی، طرحی جامع را تشکیل می‌دهند که با ابتکارات ، برای تقویت سیستم مالی در برابر خطرات دیجیتال، انعطاف‌پذیری و مدیریت ریسک مؤثر در مواجهه با تهدیدات سایبری تضمین می‌شود.

هماهنگی با حوزه های مختلف صنعت، نوآوری‌ها و تحولات نظارتی برای تاب آوری در فضای پیچیده سیاست جهانی، چشم‌اندازهای مالی و انعطاف‌پذیری امنیت سایبری بسیار مهم است. آینده امور مالی به ترکیبی استراتژیک از همکاری، پذیرش پیشرفت های تکنولوژیکی و تقویت آگاهی بیشتر از ریسک ها بستگی دارد. در این چشم انداز پویا، موسساتی که فعالانه با تغییرات و به روز رسانی ها درگیر می شوند، راه حل های نوآورانه را به کار می گیرند و مدیریت ریسک را در اولویت قرار می دهند، در موقعیت مناسبی قرار خواهند گرفت تا پیشرفت کنند و در شکل دادن به آینده انعطاف پذیر بخش مالی کمک کنند.

 استراتژی های امنیت سایبری در حال تکامل هستند تا به راه حل های کلیدی دست پیدا کنند. این روندها شامل فرهنگ سازی استراتژیک برای  امنیت سایبری، افزایش تاب آوری از طریق مدیریت ریسک پیشگیرانه، پذیرش امنیت به عنوان یک اتوماسیون امنیتی دقیق،ارتقاء عملیات امنیتی و در نظر گرفتن راه حل های امنیتی بلندمدت مانند زیروتراست، دسترسی امن، ، ادغام هوش مصنوعی و ماشین لرننینگ است. علاوه بر این، ساده سازی مدیریت کارشناسان فروش، ارتقا آمادگی برای حوادث و ایجاد مشارکت های استراتژیک با کارشناسان امنیت سایبری برای تقویت وضعیت امنیتی و امکان پذیر کردن تلاش های امنیت سایبری جهانی تأکید شده است. این رویکرد جامع به بخش مالی امکان میدهد تا در عصر ابری(کلود بیس)  اعتماد و تاب آوری شکوفا شود و از شیوه های امنیتی جداگانه رهایی یابد.

مطالب مرتبط