تجهیزات شبکه نواندیشان ارتباط امن رسیس از سال ۱۳۹۵ با هدف ارائه برترین راهکارهای فناوری اطلاعات و ارتباطات و با بهره گیری از پیشرفته ترین تجهیزات و فناوری های روز دنیا و از طریق ارائه برترین راهکارها، خدمات و تجهیزات شبکه در زمینه فناوری اطلاعات، کارایی و اثر بخشی فرایندهای کسب و کار مشتریان خود را ارتقا بخشیده است. همچنین شرکت رسیس عضو سازمان نظام صنفی رایانه ای ، شورای عالی انفورماتیک و دارای مجوز افتا بوده و با تامین مستقیم برترین و جدید ترین تجهیزات شبکه مراکز داده، گامی موثر در جهت کاهش هزینه ها و ارائه محصول به صورت مستقیم و بدون واسطه برداشته است.
فایروال شبکه، بخشی از تجهیزات امنیت شبکه است که به عنوان یک خط دفاعیِ حیاتی در حوزه امنیت سایبری عمل نموده و مانعی بین شبکههای داخلی و دنیای خارجی است. این تجهیز امنیتی شبکه، با به کارگیریِ پالیسیهای از پیش تعیینشده، ترافیک ورودی و خروجی شبکه را به دقت، بررسی میکند. فایروالها در دو قالب نرمافزاری و فایروال سختافزاری عرضه شده و نقشی اساسی در تامین امنیت شبکههای کامپیوتری و سازمانی در برابر طیف گستردهای از تهدیدات سایبری ایفا میکنند. بیش از چند دهه است که فایروالها در عرصهی امنیت شبکه های کامپیوتری، خدمات رسانی میکنند، بنابراین نمیتوان انتظار داشت همان پروتکلهای اولیه، بتوانند با تهدیدات پیشرفتهی امروزی مقابله کنند.
فایروالهای قدیمی که در مقابل فایروالهای نسل جدید (NGFWها) در تجهیزات امنیتی شبکه قرار دارند؛ بر روی packet filtering و access control تمرکز داشته و عملکردی بر پایهی IP address و port number دارند. در نقطهای از فرایند تامین امنیت شبکه های کامپیوتری ، که فایروالهای سنتی با محدودیت روبرو میشوند، فایروالهای نسل جدید، خود را نشان میدهند. NGFWها قادر به تامین امنیت در سطح پیشرفته در کنار قابلیتهایی مانند application awareness، user identification و intrusion prevention میباشند. ضمن اینکه از ادغامِ deep packet inspection با بانک اطلاعاتی مبتنی بر AI، پیشرفتهترین تهدیدات را نیز شناسایی میکند. حتی توانایی بازرسیِ ترافیکهای رمزنگاری شده را نیز دارند و دفاع کاملتر و جامعتری در مقایسه با فایروالهای سنتی، ارائه میدهند.
شامل ذخیرهسازیِ داده ها به صورت متمرکز بوده که در یک شبکه کامپیوتری قابل دسترسی است. به این ترتیب، به اشتراکگذاری داده ها تسهیل شده و چندین کاربر یا دستگاه قادر هستند به طور اشتراکی به اطلاعات، دسترسی داده باشند و آنها را مدیریت کنند.
به طور معمول ذخیرهسازهای شبکه در قالبِ سیستمهای Network Attached Storage (NAS) یا Storage Area Networks (SAN) عرضه شده؛ و به این ترتیب توسعهپذیری و اثربخشیِ لازم برای ذخیره و بازیابیِ داده ها را در اختیار سازمانها قرار میدهند. تجهیزات NAS، دسترسی در سطح file را ارائه داده و SANها دسترسیِ block-level را میسر میسازند و برای نیازهای ذخیرهسازی در مقیاس بزرگ،در تجهیزات شبکه ایدهآل بوده و علاوه بر بهبود عملکرد، مدیریت کارامد دادهها را میسر میسازند.
به طور کلی دیتاسنترها ، برای نگهداری و مدیریتِ سیستمهای کامپیوتری، سرورها، تجهیزات شبکه و اجزای مرتبط با پردازش، ذخیره و انتشار دادهها طراحی شدهاند. دیتاسنترها نقش مهمی در پردازش داشته و محیطهایی توسعه پذیر و ایمن را برای پشتیبانی از نیازهای روزافزون عملیات دیجیتالی ارائه میدهند.
سایر خدماتی که دیتاسنترها ارائه میدهند شامل میزبانیِ وبسایتها، اجرای اپلیکیشنها و ذخیرهِ حجم فراوانی از دادهها میگردد. مدیریت موثر آنها شامل بهینهسازی مصرف انرژی و قابلیت اطمینانِ سختافزارها میگردد. دیتاسنترها با پیشرفت فناوری، به تکامل خود ادامه داده و نوآوریهایی مانند مجازیسازی و پردازش کلود را برای افزایش انعطافپذیری و استفاده از منابع اتخاذ میکنند و در نهایت از پیچیدگیهای رو به رشد چشمانداز دیجیتال امروزی پشتیبانی میکنند.
سوییچها را باید جز اصلیترین عناصر تجهیزات شبکه کامپیوتری دانست. عملکرد آنها در لایهی datalink بوده و چندین دستگاه را در یک شبکهی لوکال (LAN)، به هم مرتبط میکنند. این تجهیزات شبکه موجب افزایش کارایی شده و ترافیکهای غیرضروری را کاهش میدهند.
ارتباط پرسرعت و همزمان بین دستگاههای متصل را تسهیل نموده و انتقال دادهها را در شبکه، بهینه میکنند. سوییچهای مدرن غالبا دارای فیچرهایی مانند QoS، VLAN و Power over Ethernet (PoE) هستند و قابلیتهای پیشرفتهای را برای مدیریت تجهیزات شبکه و segmentation ارائه میدهند. به طور کلی باید گفت سوییچها به عنوان عناصر اصلی در ساختار شبکه به ایجاد شبکه های لوکال، توسعه پذیر و با کارایی بالا کمک میکنند که برای ارتباطات یکپارچه و انتقال داده ها در تنظیمات مختلف سازمانی ضروری است.
روترها تجهیزاتی هستند که به ارسال پکتهای دیتا بین شبکههای مختلف میپردازند. عملکرد آنها در لایهی network بوده و وظیفهی تصمیمگیری در مورد انتخاب بهترین مسیرها برای انتقال دیتا را بر اساس آدرسهای IP بر عهده دارند. شبکههای لوکال را به اینترنت متصل نموده و از تبادل موثر و ایمنِ دادهها، اطمینان حاصل میکنند.
به طور کلی روترها نقش مهمی در network segmentation ایفا میکنند و ایجاد subnetها و بهبود عملکرد شبکه را میسر میسازند. مضاف بر این روترها غالبا دارای فایروال داخلی بوده تا یک لایه امنیتی بیشتر، تامین کنند و بر ترافیک ورودی و خروجی نظارت داشته باشند. با routing پویایی که دارند میتوانند با تغییرات توپولوژی شبکه سازگار شده و اتصال مداوم و قابل اعتمادی را میان تجهیزات مختلف شبکه تضمین کنند. روترها با بهرهمندی از قابلیت Network Address Translation (NAT) و Virtual Private Networks (V.P*N) نقش پررنگی دربین تجهیزات امنیتی شبکه و توسعهپذیریِ شبکههای سازمانی مدرن دارند.
سیستم Voice over Internet Protocol یا همان VoIP، ارتباطات را با فعال کردن انتقال صدا و multimedia از طریق فضای اینترنت، متحول نموده است. این فناوری، سیگنالهای صوتیِ آنالوگ را به پکتهای دیجیتالی تبدیل میکند و ارتباطات صوتی مقرون به صرفه و کارامدی را ایجاد میکند.VoIP قادر است قابلیتهای ارتباطی مختلفی از جمله تماسهای صوتی و تصویری، تماس کنفرانسی و ارسال پیام را در کنار برخی فیچرهای دیگر مانند به اشتراکگذاری فایل و سایر ابزارها ارائه دهد. با پتانسیل صرفه جوییِ قابل توجه در هزینهها، به یک انتخاب ارجح در میان تجهیزات شبکه برای سازمانها تبدیل شده است.
دفتر تهران
سعادت آباد، بلوار پاکنژاد، آسمان ۴ شرقی، پلاک۹، طبقه ۲ و ۳
تلفن : ۵۴۷۱۴-۰۲۱
دفتر کرج
کرج، گوهردشت، فلکه اول، برج نیکامال، طبقه ۱۴، واحد ۲، ۳ و ۴
تلفن : ۸-۳۴۲۵۶۰۵۶-۰۲۶
ساعات کاری
شنبه تا چهارشنبه ۸:۰۰ تا ۱۶:۰۰
Please select a template first